Navodila za uporabo

Pozdravljen uporabnik spletnega avto oglasnika -Makina.si.

Kod prvo bi vas lepo pozdravili in vam želeli prijetno uporabo novega spletnega avto oglasnika- Makina.si. Upamo, da vam je oglasnik všeč tako vizualno kot uporabno. Trudili se bomo, da bo oglasnik prijeten za uporabo in če imate bilo kakšno pripombo ali nasvet, kaj ni v redu nam lahkpo pošljete vaše mnenje na- kontakt.

Sedaj pa par besed okoli uporabe. Kot prvo se morate registrirati- tukaj sta dve možnosti, ali se registrirate kot fizična oseba- Uporabnik, posameznik ali kot pravna oseba Trgovec- prodajalec- v obeh primerih je registracija in oddaja oglasov brezplačnaRazlika je samo, da lahko drugi uporabniki oglasnika vidijo razliko in, da imajo trgovci odprto brezplačno trgovino.

Pri registraciji vpišete podatke- nekateri so obvezni, seveda vas moramo obvestiti, da morajo biti podatki verodostojni, ker tako narekujejo naši zakoni.

Sama uporaba oglasnika je zelo enostavna in uporabniku prijazna. Sama navodila se bodo dopolnjevala, glede na potrebe uporabnikov.

 

Želimo vam prijetno uporabo našega, vašega- Avto oglasnika-Makina.si

Na vrh
Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje, spletno analitiko in oglaševanje. Z nadaljevanjem brskanja po straneh se s vsem navedenim strinjate. Preberite več- TUKAJ.
Odstrani