Domov  » ☆ Deli in oprema ☆  »Oglas #7354
35€

Elektromagnetni parkirni senzorji / montaža brez vrtanja

Število prikazov oglasa:: 158
Deli in oprema: Dodatna oprema
Vrsta: ostalo
Univerzalni elektromagnetni parkirni senzorji omogočajo lažje parkiranje vozila in so primerni za vsakršen tip vozila. Priloženi mini zvočnik oddaja zvočni signal in vas tako opomni, da ste se približali oviri.

Montaža senzorja v obliki samolepilnega traku je enostavna. Namestimo / prilepimo ga na notranjo stran odbijača ter povežemo s krmilnikom in vzvratno prestavo. Magnetni trak deluje kot antena, ki ustvarja eliptično elektromagnetno polje. Vsako približanje oviri krmilnik tako zazna kot motnjo in voznika nanjo opozori s piskanjem v različnih intervalih - odvisno od oddaljenosti od ovire.

Za namestitev ni potrebno vrtati lukenj v odbijač, prav tako so senzorji od zunaj nevidni. Elektromagnetni trak je upogljiv in zaščiten pred vdorom umazanije. Zaradi neprekinjenosti (netočkovnosti) zaznava ovire po celotni dolžini odbijača oziroma namestitvenega prostora brez mrtvih kotov.
Obvestilo prodajalca !
Možnost napak pri vnosu podatkov.
Za pisne napake in točnost ne odgovarjamo.

Gapex

Uporabnik od: Dec 05, 2018
Vsi oglasi uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli vozilo kupiti na obroke. Vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Nazadnje ogledani oglasi

Podobni oglasi

Na vrh
Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje, spletno analitiko in oglaševanje. Z nadaljevanjem brskanja po straneh se s vsem navedenim strinjate. Preberite več- TUKAJ.
Odstrani